St.John's University

Här kommer lite bilder från training school.
Luras inte av den fina fasaden, det är inte lika fint där inne.
Jag delade rum med två tjejer, En från Polen och en från Tyskland.
Veckan på där va ganska dryg, aldrig kul att gå tillbaka till skolan.
 
 
 
 
Här inne hade vi våra lektioner
 
 
Byggnaden jag bodde i
 
 
Mitt schema för veckan
 
Vårt rum
 
 
 
 
 
 
 
 

Mållös

Hej vänner! 
ååh! var ska jag börja?
Just nu sitter jag i min härliga nya säng i mitt helt underbara rum! Lägger antagligen upp bilder på rummet senare. 
Okej. Såååå, tog bussen kl 9.15 från training school utanför NYC igår och kom fram till "Vienna bus stop"
kl 16.30.  skulle egentligen vara där 15.45 så bussen va lite försenad. 
Så när jag klev ur bussen så stod min värdpappa och tre av mina värdbarn och väntade på mig. Kramade dem allihopa! Sååå söta! Klev in i deras ENORMA Chevrolet Suburban och körde hem till deras helt fantastiska hus!
När vi väl kom hem visade alla mig runt i huset och de visade mig mitt rum som jag nu sitter i som är som sagt helt otroligt! I love it!!
 
Så ja, barnen börjar skolan på tisdag, tills dess så blir jag mest informerad av typ allt. Så det är mycket att ta in. Speciellt alla olika vägar överallt, Känns som om jag aldrig kommer hitta här!
Idag vaknade jag kl 7.30 typ. Perfekt, tänkte jag! För då kan jag kolla på de Paradise hotel avsnitten jag missat i veckan:D heheeh.
Gick upp och käkade frukost. Morgan 12, gav mig min nya iphone 5c. Ingen jättestor skillnad från min 4s. Fran (min värd pappa) sa att vi skulle till banken och fixa ett bank kort till mig kl 11. Sagt och gjort så åkte vi till citybank. Tro det eller ej så hade bank mannen bott i Stockholm i 10 år så man kunde prata lite svenska med han. Världen är liten!
När vi va klara där åkte vi långt ut på landet där Reagan 8, hade fotbollsmatch. Kändes lite som hemma men ändå inte ni vet. Påvägen hem från fotbollen blev kolckan två och jag va hungrig! Så vi körde inom Subway och käkade lite snabbt. 
Väl hemma gjorde alla vad de kände för, så jag gick ner till mitt rum och gick igenom lite bilder från NYC och håller faktiskt på att redigera en video från NY. 
Så ja, jag ville bara berätta lite vad som hänt sen jag kom hit.
I nästa inlägg får ni se allt från NYC och training school.
 
XoXo!
 
#sneakpeak

Puuh! Fick mitt internationella körkort i tid

Har varit lite nervös över att jag inte skulle få mitt internationella körkort innan jag ska åka. Skickade in ansökningen förra veckan alltså den 11 Augusti. Eftersom jag skulle vara utomlands den veckan så bestämde jag mig för att skicka in den två veckor innan avfärd. Rekomenderad tid är 10 dagar innan avfärd.
Så när jag kom hem sen på kvällen den 18de från semestern öppnade jag brevet som hade hade fått tilbaka hemskickat. I brevet hittar jag exakt samma papper och uppgifter som jag skickat in för en vecka sen. Vafan asså? Det visade sig då att jag hade missat att bifoga ett foto med i brevet. Hur klumpig får man vara?!
Blev sinnes panikslagen! och tänkte, nä nu kommer allt skita sig!
Men i hopp om att det skulle lösa sig så skickade jag in allt igen då den 19 Augusti, den här gången bifogade jag även ett foto. Skickade alltså då in det 4 dagar senare än rekomenderat. Typiskt mig! 
Två dagar efter jag skickat in det, fick jag tillbaka det igen. Men med mitt internationella körkort denna gången. Puuuuuh säger jag bara!!!
 
Nu är det bara 4 dagar kvar!!!
2 dagar till min avskeds fest:D