Update!

Hejhej på er!
Berättade ju att jag hade fått en matchning och att jag fått kontakt med familjen. Så skyddade med pappan i Tisdags, kändes jättebra, men det va lite svårt att höra för samtalet bröts lite då och då så jag fick gissa ihop meningen han sa. Men då bestämde vi i alla fall att jag skulle få prata med mamman dagen efter alltså som i onsdags då.
Skypade med mamman i ca 1.5 timme. (Mycket att berätta och prata om). I slutat av samtalet frågade hon om jag ville skypa med barnen också. Såklart jag vill det!!! Lite nervöst dock. Det är ju såklart lättare att prata med vuxna främlingar än barn främlingar så att säga. men har laddat upp med några frågor till dem så hoppas jag får ut någonting av dem! hehe
Så ikväll så ska jag skypa med alla barnen, Alla va inte lediga samtidigt så delade upp två barn på två tider på kvällen.

Wish me good luck!
Louise

Första Matchningen #1

Helt otroligt! Trodde inte det skulle gå såhär snabbt att får sin första matchning! Har ju inte ens gått en dag. Har inte fått mitt log in lösenord än, det skulle skickas på posten så kan tyvärr inte gå in och kolla på familjens ansökan idag, Störigt!!!
MEN... Mamman i familjen skickade ett mail till mig och berätade lite om hennes familj. Så här kommer lite info:
 
Familjen bor i Virginia. Det ligger ca 30 min från Washington D.C. Altså östkusten.
De har fyra barn.Både flickor och pojkar. Stod bara ålder på två av dem, 8 & 6. Barnen gillar simma, de simmar några dagar i veckan. De gillar även basket, baseboll, fotboll, I princip alla utomhus sporter. Så de är väldigt aktiva! Vilket jag tycker är jättekul! Hade varit roligt att få lära sig baseboll på riktigt, spelar ju inte det så mycket här i sverige. (inget alls faktiskt).
 
Medans jag har suttit och skrivit här så har mamman frågat om jag vill skypa med dom. Har bestämt att skypa med den redan ikväll kl 22.00 svensk tid. Så har 1.5h att förbereda frågor. Better get started!!
Adios!
 
 
xoxo!

Godkänd och klar! Inne i matchningsprocessen!!

Fick precis mailet om att jag återigen va välkommen till programmet, och att matchningsprocessen är igång. Så fort det plingar i mobilen att en mail har kommit kommer jag va på helspänn! Nu allt spännande börjar:D Skulle även få lite papper hemskickat men det kommer nog inte förens imorgon tidigast.
 
xoxo!