Another weekend

 
En till helg har snart gått förbi. I Torsdags va det en månad sen jag åkte hit till USA. Imorgon har jag bott här hos min värd familj i en månad. Herregud va tiden går fort! Kom ju precis hit! Hoppas tiden går lika snabbt där hemma. Hehe
Fredags kvällen va lugn, va bara hemma. Samma sak Igår (Lördag). Började redan kl 3 så han inte hänga med till Leesburg Outlett med Ingrid och den nya au pairen Johanna. MEN, åkte dit idag istället men Emma. Då jag är helt ledig. Senare ska vi möta upp Ingrid och käka kvällsmat på pubben här i Great Falls. Tredje helgen i rad jag äter där. Börjar snart bli en tradition. 
 
***
 
Nöjd med dagens inköp! Köpte även en del träningskläder från Nike. 
 
Bakade Nutella cookies en dag nu i veckan för jag blev ganska uttråkad på min lediga tid mitt på dagen. Tror det tog två dagar, sen va alla borta. Så antar jag får göra fler nästa vecka kanske.
 
Gjorde hemmagjord pizza på Lördagskvällen med Reagan, 8. Marilyn hade köpt färdig deg så det gick snabbt och enkelt. Blev nästan godare än hämtpizza!
 
Till efterrätt blev det S'mores kakor. Även där hade Marilyn köpt färdig deg. Så det va bara till att lägga ut deg rutorna på bakplåts papper och in i ugnen. Väldigt smidigt! (Ursäkta den snea bilden)
 
 
 
 

Get ready for the fall to come

Onsdag idag och jag har precis hommit hem från ett besök på Starbucks men Ingrid och en ny aupair från Sverige, Johanna. Eller ny och ny, hon kom veckan efter mig. Men jag antar att vi båda fortfarande är ganska nya.
Hon bor också här i Great Falls. Som vanligt så va det fullproppat inne på Starbuck så vi fick sitta ute. Brrrrr!! Känner att hösten helt plötsligt har kommit nu de senaste två dagarna. Haha
Vi bestämde i alla fall att vi tre ska åka till Leesburg outlett på Lördag. Aldrig varit där, men har bara hört gott om den så längtar till Lördag nu!!:D
 
Ska snart dra till gymmet med Meagan från Australien. Får se hur det går denna gången.
 
Höstbild från Google
 

Parteeeey

 
Åkte till gymmet på vår country club på min lunch i fredags, och skulle köra en liten mjuk start tänkte jag. Men fan heller asså! Har fortfarande träningsvärk i benen och nu är det måndag... Märks att man inte gymmat på över en månad!! Men det ska det bli ändring på.
 
Efter jobbet åkte jag, Emelina, Emma & Rebecka till en hemma fest en bit här ifrån. Satt i bilen och visste inte vad vi skulle förvänta oss. (Tänk så va där typ bara 10 pers). Väl framme utanför huset så verkade det väldigt dött! ingen musik man hörde eller något. Men när vi väl öppnade dörren till huset. BOOM!! Folk överallt! Dricker ur röda muggar, Folk som dricker ut öltunnan upp och ner, Beer pong, flip cup. Mer amerikanska kan det ju knappt bli. Haha as kul!!
 
På lördagen åkte Jag & tjejerna till Potomac mills outlett och shoppade lite. Köpte ytterliggare tre plagg från Abercrombie & Fitch, Sparade  Körde även inom IKEA och köpte köttbullar & chokladbollar. På kvällen jobbade jag. Marilyn & Fran skulle ut och äta middag med ett annat par. De tog med sina två ungar så mina fick några att leka med. Gjorde cup cakes med den yngsta för hon fick ingen lek kompis. haha
 
Igår (Söndag) Åkte jag, Ingrid & Emma in till DC, Georgetown. Det är den äldre delen i staden. Jätte mysigt och bara gå runt där i alla affärer. Gick längs hamnen på vägen tillbaka till metron. 
 
***
Gymmet, Inte så stort men det gör inget. Skönt att vara ensam
 
Party party
 
Gotta keep your head in the game ;D
 
#Selfie
 
Käkade på en irlänsk pub 
 
Washington vs Philadelphia
 
Hamnen
 
Svenska ambassaden