On my way

 
Sitter nu på gate B och väntar på att få gå ombord. Köpte frukost från Chipotle så sitter här och äter nu.
 
För 1.5 timme sedan så stog jag i hallen i huset med resten av Min familj här i Virginia och sa hejdå. 
Usch!! Det va mycket svårare än vad jag trodde!! Marin ville inte släppa tagen om mig, Morgan (13år) grät, Reagan (10) grät och Marilyn min värdmamma grät. Så det blev en Gråtfest!
Jag känner mig så fruktansvärt tacksam att få lära känna så underbara människor som jag kan kalla för min andra familj! Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna komma och hälsa på dom!
Sämsta delen med att bli super nära med sin Au Pair familj är att säga hejdå till dom!
Det va så svårt att gå iväg när dom står där och gråter och vägrar släppa tagen om mig. 
Fran berättade för mig i bilen påväg hit till flygplatsen att orsaken till att Marin (7) de senaste nätterna inte riktigt sovit så mycket va på grund av att jag skulle åka. 
 
Nu börjar folk resa på sig så nu måste jag rusa!
 
***
 
 

Echoes

 
Nu ligger jag här i min säng klockan 23.43.
Min sista natt i mitt rum, sen så flyttar jag ju till ett annat rum sålänge tills jag åker. Så jag har tömt ut allt i rummet, känns så tomt nu!
Jag är så sjukt taggad på att åka till Cali men samtidigt ledsen över att lämna min familj här i Virginia.
Blandade känslor!!
 
Jag fick äntligen mina flygtider idag:D Så där 5 dagar innan. Flyget går på Måndag från Virginia kl 09.40. Jag mellanlandar i Denver (Colorado) så jag landar där kl 11.30. 
Har 55 minuter på mig att ta mig till nästa gate då flyget från Denver går kl 12.25.
Sen landar jag på Burbanks flygplats i Californien kl 13.50.
Hoppas nu allt flyter på denna gången!
 
***
 
 

8 days left in Virginia

 
Bara åtta dagar kvar till jag åker till Cali!!!! Wohooo
 
Härrom dagen åkte jag till en thrift store för att se om de hade någon bra stor resväska. Men jag fick inget napp. Så igår, erbjöd mig min värd mamma sig att ta med mig och shoppa efter en resväska jag ville ha. Såååå snällt!! Jag är verkligen jätte tacksam över allt min värdfamilj gör för mig!! Dom är super gulliga.
Vi hittade en stor väska på target som hon köpte till mig. Så nu har jag två mega stora resväskor och en cabin väska. Kommer inte fylla upp allt men tänkte det är lika bra att köpa en stor eftersom jag kommer ha ännu mer saker med mig hem till Sverigen från L.A sen. 
 
Har fortfarande inte fått mina flyg tider.... Vill ha don nuuuu!! Ringde au pair kontoret förra veckan och frågade när jag skulle få tiderna. Då sa hon att de börjar alltid leta flyg 2 veckor innan avresa, och att jag kommer få tiderna en vecka innan. Så jag för hoppas jag får dom imorgon då!
 
Mitt rum börjar bli tomt på grejer. Särskillt min garderob...
På fredag kommer den nya Au Pairen så jag måste ha allt packat tills onsdag. För på Torsdag kommer städerskan och städar mitt rum så då måste jag ha packat mina saker. De sista dagarna kommer jag sova i Marins rum med henne. Det tycker hon ska bli jättekul! Vi har pratat om att vi skulle ha en "sleepover" hela året så nu får hon 5 dagars sleepover. haha
 
***
 
 
 Min nya resväska
 
Packandet blir lite roligare med First Aid Kit i högtalarna.