I'm going to Los Angeles baby!

 
Herrejävlar asså! 
Inte bara Väst kusten, inte bara Kalifornien, utan fucking jälva LOS ANGELES!!!!!!
(ursäkta språket)
Jag kan inte förstå att jag kommer spendera nästan ett helt år på platsen jag bara kunde drömma om!!
Är så sjukt glad och taggad nu!
Jag har 6 veckor kvar här i Virginia med min nuvarande värdfamilj. Om två veckor åker dom iväg på semester i 10 dagar utan mig så jag få lite ledigt. Vill åka någonstns under den tiden men har inte bestämt än.
Sen när de kommer tillbaka så har jag ca 2 veckor kvar innan jag drar till min nya värdfamilj i L.A!
 
Jag kommer bo i Agoura Hills. Som ligger precis jämte Calabassas. (där Kardashians bor) Den närmsta stranden är Malibu beach, Inte helt fel asså.
Jag kommer ta hand om 5 pojkar. Mellan 2 och 11 år. Ja jag vet det är mycket. Men det är bara en mer än vad jag har nu så jag kommer klara det.
Alla pojkar spelar baseball. Jobbar från 8 eller 9 till 5 eller 6. Ledig helger! Detta är första gången i mitt liv jag har ett jobb som jag inte behöver jobba helger på. Såååååå nice!!!!
Familjen har haft 8 Au pairer innan, från Sverige, Tyskland, Irland, England. De har haft några stycken från Sverige och de har besökt Sverige 3 gånger. Så det känns skönt att de känner min cultur redan tycker jag. 
 
En annan grej som också är super skönt att veta när jag kommer till L.A är att jag redan har min kära Skåne kompis Alexandra  som jag flög med från Köpenhamn där. Hon har redan bott här i ett år och ska också förlänga så hon kan visa mig runt;) Längtar såååååå<3
 
Det va det jag har att berätta för denna gången.
Om ni undrar varför det inte kommer upp några månads videos så har jag fått problem med imovie sedan jag uppdaterade min dator. Jag kan bara jobbar ca 20 sekunder på programmet sen stängs det plötsligt ner. 
Så om någon vet en lösning på detta problem så tar jag görna emot all hjälp jag kan få:D
 
***
#Calilife
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt