A weekend of work

 
Söndag igen, Shit va tiden går fort! Denna helgen va varigt väldans Vårig!
I Fredags kväll kollade jag och Anna på "Incurgent" Ser fram emot nästa film. Spännande!
I Lördags började jag 3.30-23.30. Började dagen med att utnytja min sovmorgon. Vi lunchtid så åkte jag till en av mina värdbarns fotbollsmatch. Efter det så åkte jag hem och läste lite innan jag började jobba. Spenderade kvällen med Morgan 12, Mitt äldsa värdbarn. Ååh va lätt hon är att hänga med! Hade den bästa kvällen. Gjorde smooties, kolla film, målade naglarna, bakade browines, men inga vanliga brownies. Vi gjorde en vanlig brownie smet, sen smetade vi ut den på en plåt ca 0.5cm tjock. Resultatet blir en tunn, seg/krispig, godis/kaka. You tell me typ haha jag vet inte riktigt. Men ååh så gott det va!!
Så gött det va att bara hänga med henne ensam, utan småsyskonen!
 
Idag (Söndag) Började jag kl 11.00-18.00. Hängde men Marin (7år) hela dagen. Vi va ute och lekte, hade picknick, körde sparkcykel, spelade tennis. Åkte till Target. Hennes Lacrosse match började kl 3.30. Det va första gången jag sett en hel Lacrosse match. Så gulliga dom va när dom sprang runder där på planen lite förvirrade. haha.
Marin gjorde hattrick, Wihooo! Grymt!! Hennes första match och hon är redan ett beast;) haha
Det firade vi med Sweet frog (frozen yourhurt) Nomnooooom.
När jag slutade gick jag ner till mitt rum och nu sitter jag här och bloggar medans jag ser ett nytt avsnitt av Keeping up with the Kardashians #KUWTK Min absoluta favorit show! Bra slut på en bra helg trots jobb!
Godnatt :*
Eller Godmorgon till er i Sverige
 
***
 
 
Snygga outfits Lacross spelare har! Järnglasögon, munskydd och kjol. Haha 
 
Brainfreeze?
 
Köpte den första "Mack" glassen för i år. Alltså glass man köper på mackar när man tankar haha. Ni fattar;) Desutom den godaste Magnum glassen någonsin!!
 
 
 

Best healthy breakfast ever!

 
 
När jag vaknade idag så var det ganska så vitt utanför mitt fönster! Trodde Våren hade kommit vid detta laget. Men nädå! Inte här inte. Jag som såg  lite blommor som börja växa längs vägkanten igår. Här vet man aldrig vilket väder man man få. Förvånar mig inte om det kommer snöa mitt i sommaren...
Men det ska regna i eftermiddag så snön lär väl försvinna lika fort som det kom.
 
Dom populära bananpankakorna sitter fint i magen på morgonen!
 
***
 
 

Go Target!

 
Jag och Rebecka va på target och skulle köpa lite solkräm och grejer till Miami idag. Som tur va så gick vi förbi skoavdelningen. För där hittade jag ett par perfekta, snygga, enkla ballerina skor som jag letat länge efter. Inte visste jag att jag skulle hitta det på Target...
 
***
 
23 dollar! Som hittat!
 
Hittade även lite nagellack, Sparkle sparkle