Chill weekend

 
Efter jobbet i Fredags mötte jag upp Ingrid Emelina & Rebecka vid pubben här i byn. Käkade mycket god mat där men vi blev lite sugna på Sweet Frog så vi åkte dit. Men såklart stängde dom precis när vi kom fram. Så det fick bli Oreo Mcflurry på McDonald's istället. Första gången där i det här landet! 
 
På lördag morgon käkade jag frukost med en tysk tjej som jag inte träffat innan. Det va hon som välkommnade mig hit innan jag inte ens hade åkt hemifrån. Hon va verkligen jätte trevlig! Stället vi käkade på hette "Silver Diner". Det känndes som man hade kommit till en filmscen lite. För det såg ut som ett riktigt typiskt Amerikanskt ställe asså! Med en liten jukebox på varje bord gjorde stämmningen inte sämre! Efter det tog jag det mest lungt tills jag skulle börja jobba kl 18.
 
Söndagen fick jag sovmorgon. Vid middags tid åkte jag, Emma, Ingrid, Emelina & Rebecka till Great Falls Park och hade picknick. Såååå fin park asså!!! Jättemysigt.
På kvällen åkte vi och tittade på film utomhus. Skyfall, med James Bond. Allt va mysigt och så tills klockan börja närma sig åtta, då börja vi frysa röven av oss så vi drog hem. haha
 
***
 
Silver Diner 
 
 Great Falls Park
 
 
 
Utombus bio