Happy birthday sister!

 
 
Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Idas födelsedag!
Hurra hurra hurra!
 
Stort grattis på din dag älskade syster!!
Två månader sen vi sågs sist men känns som en hel evighet sen fast endå inte. Saknat dig sen dess!
Men jag hoppas du får en underbar dag med god mat och fina presenter för det är du värd, minst sagt:*
Du är min Syster, min förebild och min bästa vän! 
Älskar dig! PUSSS <3
 
***
 
 

Six months

 
 
Idag är det den 25 Februari, vilket innebär att jag har varit här i USA i 6 månader. Alltså ett halvt år! Galet!! Tiden har bara sprungit iväg. Antar att tiden kommer gå ännu fortare de 6 månader jag har framför mig här i Virginia. Om ett tag är vintern förhoppningsvis över men sen kommer ju våren och sommaren som jag antar att jag knappt kommer hinna blinka så är den över, tyvärr! Har varit med om så mycket bara på dessa 6 månader, Skaffat vänner för livet och besökt platser jag bara älskar! Ser fram mot tiden jag har kvar. 
Om 30 dagar åker jag till Miami och stannar en vecka och om 59 dagar åker jag till Chicago för en weekend. Efter det har jag besökt sex delstater. (Bara 46 kvar hehe)
Dessa små resor gör att tiden går fortare för då har man något att se fram emot.
 
 
***
 
 
 
 
 
 
 

Movies lately

 
Hade aupair möte förra helgen, då vi åkte och kolla bio (chill).
De två sista aupair mötena har varit ganska tighta, tror det bara va 2 veckor mellan de två.
 
Vi bestämde i alla fall oss för att kolla på "Theory of everything"
Det är en film om Stephen Hawking. Jag tyckte filmen va väldigt intressant eftersom jag inte visste så mycket om Stephen Hawkings bakgrund. Jag förstår om vissa kan tycka den blir lite långtråkig för det händer inte jätte mycket. Men jag tyckte den va bra! Fast det är ingen film jag kommer vara besatt av och kolla på tusen gången vilket jag kan ha en tendens till att göra med vissa filmer. 
 
***
 
 
***
 
Jag va ju och kollade på den omtalade "Fifty shades of grey" som jag nämt i ett tidigare inlägg. Jag och min kompis Rebecka va såååå spända och lite nervösa haha. Meeeeeeeeeen... Den va ju inte som boken. Vilken överraskning eller hur!?
Jämnförde hela tiden med boken så vi satt där och bara: "nej, nej, Ni missa detta, NEJ!, Detta är inte ens med i boken, nej" osv osv.
Men jag tyckte fortfarande den va bra! Kanske måste se den några gånger för att tycka den är bättre.
Kan inte vara lätt att göra läsarna nöjda när man gör en film av en bok! Finns så mycket detaljer i en bok som man inte har tid med att sätta in i en film.
 
***