One fantastic week with my mommy!

 
Min kära Mamma har nu avslutat sin vecka här hos mig. Det blir allt svårare och svårare att säga hejdå för varje gång. Men det blir bättre. Hemlängtan går upp och ner hela tiden. För mig hjälper det inte att prata med någon hemmifrån när jag har hemlängtan, det som funkar för mig är att täffa mina kompisar här så jag får tankarna på något annat. Alla är vi olika.
 
Här kommer lite bilder från min underbara vecka med Mamma.
 
***
 
Vi gick på zoo
 
 
 
Han här va lite rolig. Han kollade på mig när jag fotade honom, Sedan så drog han hela filten över sig så ingen kunde se eller fota honom utan att få en fantastisk bild på en smutsig filt.
 
 
Åkte till en vatten park på Lördagen för att svalka oss lite i den 34 gradiga hettan. Fick bättra på brännan också. Tyvärr så fick jag inte med någon bild från vatten parken men fotade lite när vi spelade mini golf i samma område åtminstonde.
 
Senare på kvällen åkte vi in till Georetown och köpte oss varsin cupcake från det ökända stället "Georgetown cupcake" Företaget blev känt när de medverka i en tv-show.
 
 
Kunde inte missa denna skönhet som stod på deras hylla. Sååå fin!!!
 
 
 
 
 
 
 
Fick äntligen testa på Stand-up Paddeling. Det va enklare än jag trodde det skulle vara. Jag räknade med att vi skulle plumsa i några gånger men inte en enda gång gjorde vi det!
 
Tack för denna gången Mamma! Ses om några månader igen<3
 
 
 
Publicerat i Allmänt